Pages

August 05, 2010

YANG DI TUNGGU TELAH PUN TIBA ❤ ❤

salam kata; dan selamat petang. hoho. :).. mesti kepelikan dengan tajuk entri aku yang kedua ini...
ada orang datang meminang ke?...lalala (nyanyi-nyanyi riang gembira, kalau la betul)
tapi sebenarnya pekara yang di tunggu adalah;
.
.
.
.
.
.
(bunyi drum roll)

parcel ini yang aku tunggu

punyalah berchenta nak tunggu parcel ni, dari hari isnin ari tu aku telah merajinkan diri menaiki lif untuk tengok ada tak nama aku dalam senarai penerima barang dan akhirnya tepat pukul 10.30 pagi tadi aku dah selamat pegang parcel ni.heee..:)
.
.
.
.
thanx, untuk cousin aku yang berbaik hati mengirim bungkusan ini.(skema eh). 
korang mesti curious ape la agaknya benda dalam parcel ni..
.
.
.
.
.
(bunyi drum roll lagi)
.
yehaaa~~~


yang di tunggu :)

sebenarnya dah seminggu aku tunggu kasut ni, kasut kuliah sekarang  masuk tahap tersungkur. dekat sini bukan tak da jual kasut tapi susah untuk dapat kasut yang sesuai dengan apa yang aku nak (sebab utama yang lain susah nak cari saiz aku) , kalau ada pun harga mahal gila. mau cecah RM70 and design yang memang tak berkenan di hati. FYI, kasut yang aku pesan ni tak sampai RM40 plus dengan kos penghantaran
.
.
.
 sangat berbaloi; yipie-yipie.
.
again, thanx untuk cousin aku; jumpa lagi;

.:.wassalam.:.


notakaki;
tiba-tiba rasa tak sabar nak pergi kuliah :p




2 comments:

tiha said...

WAH... dah sampai ...mcam tidak percaya kowt..huhu my first send parcel sampai jauh2x gitu...hahah

paradoks hati said...

haha..:, jauh ke hapenya..
hehe..:)...thanx anyway :)