Pages

August 30, 2010

AKU & HARI MERDEKA;

salam readers;
kenapa entri aku kali ni berbunyi begitu;
.
aku;
hari ni setahun lagi umur aku bertambah;
30 Ogos;
 dan orang selalu tanya kenapa tak lahir 31 Ogos;
hehe..adei..mana la aku tau;
(kredit picture:weheartit)
.
.
bila time kecik-kecik dulu aku selalu nak besar cepat;
nah...secara tak sedarnya masa cepat sangat berlalu;
macam, baru semalam aku sambut ulang tahun kelahiran tahun lepas;
macam, baru semalam aku berada di bumi borneo ni;
macam baru semalam, aku graduate diploma;
masa sangat pantas berlalu;
(kredit picture:weheartit)
.
di kesempatan ni, aku nak ucapkan terima kasih pada semua yang wish;
thanks, atas ingatan korang semua;
thanks pada emak yang melahirkan aku;
thanks a lot;
aku memang sangat terharu;
ingatan dan ucapan tu sangat bermakna bagi aku;
.
.
hari merdeka;
esok 31 Ogos;
maksudnya dah 53 tahun negara kita
 Malaysia yang tercinta menyambut hari kemerdekaan;
pada setiap tahun hari kebangsaan ini disambut bagi menandakan yang negara kita 
bebas dari belenggu penjajah sejak tahun 1511 (sumber wikipedia);
aku rasa sangat bertuah di lahirkan di  bumi Malaysia;
tema hari kebangsaan tahun ni;
1 Malaysia Menjana Transformasi;
aku ucapkan;
selamat menyambut hari kemerdekaan pada semua;
(kredit picture:google)

sekian;

nota kaki;
i'm proud to be Malaysian;

10 comments:

CiK UnGu ViOLeT said...

happy birthday sekali lagi ya cik paradokshati..MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! :D

pelangi said...

chakkkk selamat hari jadi...

paradoks hati said...

@ungu violet: haha..thanks cik ungu..merdeka!!merdeka!!.pegi sambut kt dewan.hehe :D

@pelangi:thanks :D

tiha said...

Happy Befday My Dear Cousin..huhu you older right now...haha

ReD PRiNCeSs said...

Heppee bessdayyy...heppee merdeka dayyy....heppee holidayyy

paradoks hati said...

@tiha..haha..thank u..mmg le..hehe:D

@red princess:thank u :D

Ann said...

slmt ari kelahiran ~~ haha skema lak..slm perkenalan.. ;)

paradoks hati said...

@ann;
thank u. salam merdeka dan salam perkenalan :D

~fisha~ said...

heppy beday!!!!!!! hehe..

paradoks hati said...

@fishaL thanks :D