Pages

August 06, 2010

KAU TETAP JADI PUJAAN HATIKU ❤ ❤

salam kata; dan hoi..hoi..hoi (pinjam ayat shahir);
hari ni rasa memang sangat pendek, di sebabkan ketiadaan kekuliahan aku telah merajinkan diri untuk merayap ke bandar hari ni  dengan beberapa motif lain tapi sebab utama teringin nak makan McD;
dari hostel aku dah bersemangat nak rasa GCB or nama penuh dia Great-tasting Chicken Burger (walaupun aku sebenarnya dah terlewat);
tapi bila aku sampai jek dekat kaunter McD tu, automatic, terus je laju mulut aku sebut;
"kak, nak set spicy fried chicken, large ye kak"
walaupun dah behari-hari aku fikir nak makan GCB tu, saat-saat akhir mesti aku ubah pada benda yang biasa aku makan;
tapi aku tetap take away GCB tu untuk roommate aku dan kawan aku pun pilih makan GCB;
hehe :)

snap-snap McD :)
sepatutnya saya makan ini :)

huhu :)

kau tetap jadi pilihan; (tak menyabar kot);
.
.
.
konklusinya, kali ni misi aku nak makan GCB tak tercapai lagi, lain kali la agaknya ;)

.:.wassalam.:.

notakaki;
aku kena lebih tetap pendirian akan datang;


4 comments:

molmolla said...

wahhhhhhh!! tak berpeluang lg nk makan GCB~

paradoks hati said...

hehe :), sy pn tak makan lagi :)
belikan untuk orang je :)

intan said...

sedap tau..
cuba la.. :)

paradoks hati said...

ok intan:)
nanti sy try makan :)
hehe :)