Pages

August 17, 2010

AKU DAH TERJANGKIT. ADEI...;

salam ramadhan semua;
hehe..sorry sebab tak dapat nak update entri;
ke-busy-an melanda;
dengan assignment, tambah lagi dengan FYP;
adeii..penat, tak sabar nak balik rumah cuti mid sem ni;
nak merehatkan kepala otak yang serabut;
tapi sambil aku menyelesaikan semua tugasan (poyo je)
aku dengar lagu;
aku bukanlah peminat Korea tegar; macam-macam tu je;
 tapi cuti sem bulan 5 hari tu adik aku, melayan lagu Korea;
lagu tu pun best;
aku layan sekali;
lagu;
  Love Lights;
yang nyanyi group;
CN Blue;
(ehsan:youtube)
.
.
then balik kat sini, aku dengar lagi;
untuk entah bape ribu kali dah kot;
hehe..;
sedap lagu tu;
aku memang dengar sampai jemu;
tapi tak jemu-jemu lagi;
kali ni aku dah terjangkit dengan;
lagu;
Bonamana;
yang nyanyi group:
Super Junior;
(ehsan:youtube);
.
.
yang dasyatnya;
sampai room mate aku pun sama terjangkit;
dekat bilik kita orang ni dok pasang lagu ni je;
ni pun tengah dengar lagi ni;
adeii la;
.
.
aku ni memang la selalu lambat kalau bab-bab lagu ni;
orang lain dah nak tukar lagu lain;
aku baru nak dengar;
tak kisahla;
.
apa-apa pun memang best kot;
nak- nak dorang menari;
aku pun rasa nak join sama;
dan dorang tu kacak membunuh (lalalala);
hehe...
.
.
.:. wassalam.:. 

nota kaki;
lagu nasyid favourite aku;
wanita dari dehearty;
(ehsan:youtube);

3 comments:

SyafiQ Bleszynski said...

minat jugak SUJU..huhu

tiha said...

http://cikpia.blogspot.com/

paradoks hati said...

@syafiq:haha.dulu tak, sekarang dah minat..adeii..hehe

@tiha:okayy :D