Pages

August 04, 2010

ENTRI PERTAMA; SALAM KATA; DAN KENAPA?

salam kata; salam perkenalan pada semua para pembaca blog baru ni. FYP, ini bukanlah kali pertama aku berblog. blog pertama aku,  kira-kira dua tahun lepas, tapi entah kenapa account dulu di terminate, mungkin waktu tu jiwa kacau. huhu. tapi sekarang bukan bermakna jiwa tak kacau, jiwa masih mengacau-ngacau tapi lebih tenang sekarang, dan menjawab pertanyaan sendiri kenapa aku mula berblog balik;
.
.
.
.
.
i ) pengaruh rakan sebaya, sebab dia cakap dalam blog kita boleh cerita apa-apa yang kita suka :);

ii) influence yang kuat dari cousin, dia pula cakap yang berblog ni seronok. boleh kongsi ilmu dan macam-macam pun boleh buat :), boleh tambah pendapatan...wink**wink...

selain itu;

iii) nak aplikasikan apa yang aku dah belajar sejak lima tahun lepas.


iaitu;

iv) menguji tahap kecekapan menjurus ke arah pembinaaan minda yang kreatif. (agak skema tapi ini adalah realti); motif: sebab aku budak multimedia tapi budak yang tak ambil course multimedia lagi expert dari aku;

dan sebab paling utama;

iv) sebab  rasa nak berblog semula :)

 tak terlewat rasanya kan?

sebagai permulaan entri pertama, semoga dengan kehadiran aku, dapat kita sama-sama kongsi pengalaman dan pengetahuan (skema lagi eh...) dan majulah sukan untuk negara.

.:.wassalam.:.



notakaki;
buah cempedak di luar pagar,
ambil galah tolong tunjukkan,
saya budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan.




2 comments:

tiha said...

wah2...ada gak entry lama dah tunggunya....^__^

paradoks hati said...

hehe..harus ada entri:)
thanx datang menjenguk~~