Pages

August 26, 2010

PERCUBAAN PERTAMA;

salam readers;
kebelakangan ni tak dapat nak update entri yang best;
cerita cinta aku pun masih dalam draft;
insyallah, tak lama lagi akan publish;
lagipun, serius banyak benda nak settle before 2 september;
erm...hari ni, aku ada interview pukul 2 kejap lagi;
(kredit pitcure: weheartit)
.
.
walaupun interview ni, depan pensyarah aku je;
tapi nervous;
(kredit pitcure: weheartit)
.
ni first time kot, aku interview seumur hidup;
 aku mintak position as 3D artist;
3D artist je yang rasa sesuai dengan aku dalam banyak posisi yang di tawarkan;
.
.
memang cuak;
semalam sempat gak aku review pasal modeling, rigging;
semua benda tu la;
serius aku dah lupa;
bila aku check resume aku;
rupanya, sepanjang dah 2 tahun aku duduk sini;
aku tak involve apa-apa aktiviti pun;
tu la, malas sangat;
sekarang padan muka diri sendiri;
yang boleh kukuhkan resume, sebab aku pernah attend satu course 3D dulu;
apa-apa pun;
wish me best of luck;

sekian;

nota kaki;
banyak rama-rama dalam perut;

10 comments:

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

gud luck ngan interview! hehehe.

eNaSaN said...

hai..


gooD Luck..all the bEst

sweetie2010.blogspot said...

Salam Ramadan,

Wish u all the best n good luck.

paradoks hati said...

@hali3sa, @enasan, @sweetie2010: thanks very much...alhamdulillah semua bjalan lancar :D

ejum said...

gud luck..wish u all the best..


Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

paradoks hati said...

@ejum:
thanks :D

AngahSayang2314 said...

salam ramadhan 16

macam mana result ok ke???

angah datang singgah sini & follow u jom tukar2 link

paradoks hati said...

salam ramadhan :D

alhamdulillah, okay :)

thanks :D

Tomato Gurl's Life said...

camne cerita interview tue??taknak share ker??interested nak tau :)

paradoks hati said...

@ciktom..
hehe..okay..nanti sy update pasal interview tu..hehe..:D