Pages

August 19, 2010

INI SERIUS;

salam readers;
seriously aku memang busy betul sekarang dengan assignment yang mengalahkan 
rak-rak dekat pasar raya;
dengan FYP;
dengan kuiz;
dengan mid-term;
dengan group project;
dengan meeting;
nak jumpa supervisor lagi;
(konon-konon begitu busy nya aku tapi sempat lagi blogging)
tak sabar eh, nak habis belajar;
.
.
sabtu ahad ni pun aku involve dengan satu community project dekat sini;
 buat bengkel untuk ajar adobe photoshop;
aku bukan nya pandai sangat bab-bab photoshop ni;
dah bape lama tak praktis;
baru-baru ni je, adobe photoshop ni di install;
tu pun tak habis belajar lagi;
.
.
.
tapi memikirkan aku akan balik pada awal september nanti;
cuti dua minggu kot;
hehe..;
membuatkan aku makin bersemangat nak habiskan semua kerja yang tertangguh;
 .
.
insyallah kalau, aku free aku akan  update cerita cinta aku yang ketiga;
selepas 
dan 
.
.
idea pun dah banyak ni, cuma tinggal masa untuk susun ayat;
.
.
sekian;

nota kaki;
wish me luck;

11 comments:

LinaRahim said...

senang2 buat la tutorial adobe photoshop macamana nak buat gambar macam sebelah ni (yang black & white tu) sebab saya tak pandai photoshop.
anyway, good luck ye..

paradoks hati said...

@lina rahim: owh..insyallah nanti kalo saya ada masa akan try buat tutorial photoshop okay :D..
thanks a lot :D

.s.o.f.i.a. said...

cant wait... cepat2 buat entri sambungan!!!

paradoks hati said...

@hehe..i will :D
sabar okay :D

kata hati bukan kata mulut said...

selamat membizikan diri

Aniza said...

salam

wah sibuknya dia. insya-Allah, teruskan berusaha. Kejayaan itu sangat manis hingga semua kelelahan saat ini tidak akan terasa lagi.

Good luck ^_^

Jemput singgah ke blog saya

paradoks hati said...

@kata hati :thanks :D

@aniza:hehe..thanks :D..INSYALLAH, i will :D

✿....rossa alina....✿ said...

huhuhu..good luck k.. :)

**bz2 pn sempat g update blog..huhuhu.. :p

paradoks hati said...

@rossa alina: hehe..sempat je :D

zulaikha said...

"konon-konon begitu busy nya aku tapi sempat lagi blogging" - kita sama.. hehhe...


zulaikha's blog:
.::ZULAIKHA::.

paradoks hati said...

@zulaikha :hehe