Pages

September 30, 2010

EH...BIAR BETIK?

salam semua readers;
aku nak share dengan korang pasal satu competition yang aku join dulu;
yang photoshop competition sempena bulan kemerdekaan;
.
.
sebenarnya dah lama aku nak share news ni tapi asyik tak ingat je;
tapi akhirnya berjaya mengupdate entri ni;
.
.
kalau korang nak tau, malam 30 ogos tu la dapat tau sape yang menang;
tapi malam tu memang aku tak pergi, ada sambutan kemerdekaan;
ye la memang aku tak yakin pun aku boleh menang;
partner aku pun dah balik kampung waktu tu;
.
malam tu house mate aku pergila sambutan kemerdekaan;
balik tu aku tanya la, sapa yang menang sebabnya dorang pun join jugak;
.
.
.
aku tanya la ada tak group intelligent menang;
intelligent tu sebenarnya nama group aku;
.
.
dia cakap, ada nombor 3?
erk...aku pun gelak je;
eh..biar betik;
kredit untuk picture ni;
.
.
sebabnya serious ramai yang terror lagi yang join competition tu;
.
.
then, aku YM dengan kawan aku;
.
.
kitorang cakap-cakap pasal competition tu lagi la;
.
tiba-tiba dia tanya;
eh..sapa intelligent ek;
.
.
tu aku jawab;
erk...kita orang la;
.
.
dan ternyata memang betul;
.
.
intelligent menang nombor 3;
.
.
hehe;
.
.
first attempt kita orang join competition ni pun sebab dah final year nak kumpul sijil sekeping dua;
.
.
.
alhamdullillah;
sangat tidak sangka;
thanks untuk partner aku jugak;
kredit untuk picture ni;
.
.
sekian;
.
.
.:.wassalam.:.
nota kaki;
:);

19 comments:

ciput azny said...

congrats :)

m.i.a said...

mane gambar yg masuk bertanding tu?

paradoks hati said...

@ciput: thank u..

@m.i.a: pic tu, dorang ambek kalo ada copy i upload

Nur Hayaty said...

tahniah ye....hehe =]

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

tahniah! hehehee!

paradoks hati said...

@hayaty: thanks :D

ReD PRiNCeSs said...

congrat...comey trofi...mesti best giler kan dpt menang sumthing...esp yg melibatkan kreativiti...;)

Tomato Gurl's Life said...

wah tahniah yunk...hebat!!

giha lalala said...

tahniah.. kalau ada picture nye, share la :)

iszieylyanziy said...

tahniah :)

ecah..merangkap anak cik nan said...

tahniah...

Gayahspears said...

n3 gayah pon ade nama betik~ hahahaha

paradoks hati said...

@redprincess: tu la mmg tak sangka, rezeki..hehe :)

@hali3sa: thanks :D

@cik tom: thank u..:D

@giha: thank u :D

@isz: thank u :)

@ecah:thanks :D

@gayahspears:hehe..:)

Kuman Chaos said...

tahniah..
awat semua org cakap pasai betik ja hari ni ni ehehh
kuman "aci effective.." Entry

AngahSayang2314 said...

tahniah semoaga di berkatii hehehhe

tikusdalamlab said...

wohoo. gila best! :D

Solihin Zubir said...

wahhhhh... tahniah2.. :D

paradoks hati said...

@angah:thanks..amin..

@kuman:heee..teringat nak makan buah betik kot..hehe

@solihin:thanks..hehe

@seb:hehe..:)

haidi takeAfoto said...

tahniah ek..cik paradoks n da geng..sy dulu pn nk join gak..tp xsempat la...klu sy join mesti dpt no 4..xpn saguhati..hehehh