Pages

October 02, 2010

TAG DARI SEB;





salam semua readers..update entri kali ni aku nak buat tag dari seb;
seb ni one of my  kawan blogger;
thanks seb ;
.
.
tag nya adalah;
.
1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
: bukan benda tapi manusia;
my family ;

2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan
duit korang sendiri?
:nasi goreng USA + tea o panas;

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan 
perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?
: walaupun takde calon lagi, rasanya tema dalam taman kot;
: dekat mana, mestilah dekat kampung aku;

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
:tidak  :);

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
:entah, tak boleh nak tau;

6. Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
:erk..camne eh nak jumpa, takde pun :);

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
:aku ni pembaca novel tegar, novel terakhir aku beli kebun mimpi;
:majalah terakhir pulak, aku beli ujang + remaja (dah lama tak baca) waktu dekat klia hari tu;

8. Apakah nama penuh korang?
:erm..adeii..panggil ira :)

9. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
: dua-dua pun okay :);

10. Namakan orang yang korang betul-betul nak
jumpa dalam hidup korang
:siapa ya, entah, takde kot :);

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri? 
:soalan membunuh, mestila basuh sendiri;
tapi, biasanya mesin basuh tolong, hehe :);

12. Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
: pertama: nak pegi Mekah;
:kedua:italy;

13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
:okay je mane-mane pun :p;

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
 :sangat best;

:sangat best;

:sangat best;

 ;

15. 5 benda yang korang sangat-sangat sayang
dalam hidup korang?
:frame yang ada family picture;
: handphone maxis+celcom;
:laptop;
:buku-buku;
:kotak yang penuh barang ada sentimental value :)

16. 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
:mou ichido (aizdean);
:one (aizdean);
:i'll be (edwin mc cain);
:ost selamat pagi cinta;
:chariot (gavin de graw);

17. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang
sambut tahun lepas?
:30 Ogos, dekat sini jugak :);

18. 5 orang blogger yang korang nk tag 
hari ni nak tag semua;

19. Cerita sikit blogger yang pertama korang tag 
::);

.:.wassalam.:.

nota kaki:
:bersenang lenang, walaupun kerja punya la banyak;
haish;

4 comments:

Zaer!! said...

Tag bebanyak! sebabnye,2 cara nk tambah trafik n Pagerank..hehe i'll support u..hehe..

paradoks hati said...

zaer: hehe..thanks :)

tikusdalamlab said...

babe, uv got all correct. 100/100. haha

paradoks hati said...

@seb:haha..dpat a++ ni.hehe