Pages

October 22, 2010

25 PECAHAN;

salam readers;
semalam aku dah di tag oleh yuzuki;
thanks ye yuzuki;
aku rasa memang banyak aku hutang tag dengan orang;
tapi aku lupe je;
.
.
.
okay..tag ni kena letak tajuk sendiri;
seperti yang nmpk di atas, tajuk dia itu;
kena bagi tau orang lain tak tau;
erm...;
dan tag 25 orang laen :);
.
.
.
.
ayuh..kita bermula;
.
.
.
okay :)
.
.
bermula dengan;
.
1) umur aku dah nak masuk suku abad :);
(walaupun ada setahun, dua lagi nak masuk suku abad :p);
.
.
2) aku suka membaca :)
(sangat suka exp. novel);
.
.
3) orang ckp, kalau membaca dalam kereta, flight, train dorang cepat pening;
(tapi, yang peliknya, tempat tu la kegemaran aku, aku boleh baca dalam komuter sampai kadang-kadang aku dah terlepas tempat yang aku nak pergi);
.
.
4) aku jarang tukar lagu dalam playlist;
(aku dengar sampai aku jemu, lepas tu baru cari lagu lain);
.
.
5)aku big fan lisa surihani + farid kamil;
(lalalalalala~~~);
.
.
6) aku kuat minum vanilla coke dulu;
.
(kadang-kadang boleh habis dua, tiga tin sekali, tapi tu dulu la, sekarang ni dah kurang sebab aku rasa cam dah tak sihat sangat, biasa la aku ni dah terkena baru nak beringat);
.
.
7) aku belajar bahasa arab dari form 1 smp diploma;
(tapi, aku dah tak bape nak ingat dah sekarang, tu la tak nak praktis);
.
.
8) aku minat fotografi dan cita-cita nak jadi photographer :);
(dalam perancangan nak rembat DSLR hujung tahun ni, dan aku ada favorite photographer, jatuh cinta tengok gambar-gambar yang dia tangkap, dan kadang-kadang aku terjatuh dengan photographer tu pulak..hehe :p);
.
.
.
.
9) aku suka baca komik jepun jugak;
(dalam proses mengumpul segala buku, yang ada);
.
.
10) aku tak suka check email sangat;
(kadang-kadang seminggu sekali je);

.
.
11) aku suka tengok TV;
(kalau balik rumah, selalu gaduh dengan adik-adik aku remote control :p);
.
.
12) aku ada kucing;
(nama dia comel, waa...rindu gila dengan dia);
.
.
13) aku ada kotak sentimental value;
(semua benda yang aku rasa syg nak buang, aku letak situ)
(ada, macam-macam, insyallah nanti aku update);
.
.
14) aku suka makan pedas;
(kalau tak pedas, tak best eh);
.
.
15) aku ada lesen kereta, tapi takut nak drive;
(kalau, pegi mana-mana adik aku yang hantar);
.
.
16) aku cengeng;
(sangat, ataupun lebih tepat aku cepat emosi);
.
.
17) aku suka nombor tujuh :);
(sangat suka :);
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
25) aku tag pada semua ok :);
.
.
.
yang no 18-24 serius aku tak tau nak tulis apa dah;
so aku bagi dekat korang nak tanya aku apa 7 soalan tu;
insyallah aku akan jawab, kalau aku mampu :);
huhu :)
.
.
haha...poyo je aku ni..hehe :p;
.
.
sekian;
.
.:.wassalam.:.

nota kaki:
lalalalala~~~~ :);

19 comments:

♠aQ.DaN.pUtera.kU♠ said...

yes!!! 1st ..lalaa

hehehe ..(sengeh) ada jak ko ne cik topology ;)

♠aQ.DaN.pUtera.kU♠ said...

yesss!!! 1st .. lalalala

ada2 jerk ko ne cik topology ;) (sengeh)

pelangi said...

adehhhh minat juak kitak no. 7 owhhh nombor pabaret mek ehh.hihi photography pun sama..by the way..mun kmk rajin kelak lah jwak kmk nak molah tag tok..ngeee

makdara TERdiva said...

eh! kalau terbaca pun dikira tag jugak ke??? fenin...fenin... :)

YOUsoF said...

no 5 same la... tapi minat lisa surihani jela hehee

10 pon..

*no 15 tu tak rase cam rugikah anda? da ade lesen, pe lagi lets get the car then.. vrooom ;D

suichi said...

tag semua? aku pun terkena la kl mcm tu kan? hehehe

one2paii said...

lu pun suke lisa??huhu..tp jgn rampas lisa dr gua..gua maroh lu ti..haha..tahniah bro

paradoks hati said...

@well: muahaha..knp cik breakfast?

@pelangi: haha.boleh baa..polah la tag tok.kamek sik pandei klaka bhs sarawak. boleh jwak dikit2

@makdara/@suichi: tag di buka pada semua.hehe.tak kisah nak buat ke tak..

@yousof:hahaha..sy penakut.ye.sy big fan lisa dan FK.

@one2paii: haha. ye la bro :P. gua pompuan la :p

alexa yussida said...

same la yg number 3 tu..saya pon ske bace lam metro n bus tp lam flght suke tgk muvi..buku buang tepi:p

Anonymous said...

babe..aku pon sukakkkkk gilakkk no.7 hehehee

YOUsoF said...

hahaa tidak bagus takut di situ ;D

*cube tibe² 1 hari adik merangkap driver ko tu tak leh drive, tak kan nk naik taxi pastu bgtau kt driver tu saye ade lesen tp bosan nk bwk keta sendiri la ;PP

yuzuki said...

hehe...same dengan no 4..
jarang tukar lagu dalam playlist...
da bosan giler baru tukar :)

paradoks hati said...

@annie: hahaha :)

@yousof:hahaa..adeii..akan cube untuk membawa nya bila keadaan terdesak :)

@yuzuki:haha..same..ni baru je tukar lagu dalam playlist. rasanye bulan depan baru nak tukar lagi.hehe

YOUsoF said...

hehee bagus²... ;)

oggy said...

tu dia paradokshati.. hehe..

paradoks hati said...

@yousof: :)

@oggy:ekekekeke...

Reraglove said...

hehe.. oggy ni..;p

paradoks hati said...

@oggy: haha..hai oggy :)

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

aq jawap tag ne lar..cm buhsan ne aq..teda idea mo hupdate.hehehe