Pages

October 05, 2010

GOOD LUCK :);

salam semua readers;
sorry la tak dapat nak update entri dua tiga hari lepas;
memang agak kesibukan melampau;
nak final dan settle kan semua benda dalam sebulan ni memang agak terkejar-kejarla;
.
.
.
entri ni aku tujukan khas untuk adik aku yang bongsu;
semua pun tau yang hari pertama PMR;
dan salah seorang calon dia adik aku;
huhuhu;
.
.
.
.

kepada adik;
(kredit:weheartit)
.
.
selalu tanam benda ni dalam diri;
because i know you can do it much better than what you can do;
trust your self;
and strive the best :)
.
.
.
angah doakan berjaya okay :);
.
.
.:.wassalam.:.

nota kaki;
teringat zaman PMR dulu;

9 comments:

ReDPRiNCeSs said...

gud luck gak kat adik ko...

p/s: slain adik laki bwh ko tu, yg len aku x knl la...huhu

paradoks hati said...

@elly: hehe..waktu tu, adik aku kecik sangat lg. setahun agaknye..aku da 4beradik + aku :)

Solihin Zubir said...

gud luck utk adik kita! hehehe.. :D

paradoks hati said...

@solihin: yep. gud luck untuk adik kita :)

Gayahspears said...

semoga berjaya :)

anati said...

yeh,,go go go....

paradoks hati said...

@gayah: thanks

@anati:yeahh.. :D

aku chenta pelangi said...

thanks sis...
ak wat yang terbaek n the best
haha..t spm nak fly nan result trial....aku pown doakan exam ko...

aku chenta pelangi said...

thanks sis...
ak wat yang terbaek n the best
haha..t spm nak fly nan result trial....aku pown doakan exam ko...