Pages

October 21, 2010

RAMA-RAMA DALAM PERUT;

salam readers;
haish..lame betul aku tak update belog;
kesibukan tahap maksima;
nak-nak ni final year;
banyak benda nak kena kejar;
.
.
semalam 20.10.2010;
.
walaupun aku tak sempat nak update semalam;
apa-apa pun tarikh semalam mmg sangat bermakna;
.
.
semalam la benda paling takut aku nak alami;
semalam FYP presentation 1 aku;
.
nak diceritakan;
bila kaki melangkah ke dalam conference room memang rasa seram sejuk; 
tapi, rasanya aku dan partner amat bertuah sebab yang ada cuma lecturer je;
takde orang tengok pun;
.
kebetulan time present 2.15-2.45petang tu,time ada kuliah;
so dorang, memang tak dapat nak tengok;
huhu;
.
aku ni, kalo time presentation mmg darah gemuruh amat;
time present la aku selalu merapu;
.
hee..apa-apa pun komen dari lecturer sangat positive;
thanks, kita orang akan cuba perbaiki segala kekurang;
.
insyallah, dalam proses nak implement projek tu, aku dan partner cuba yang terbaik;
sekarang pun dah banyak buat kajian, untuk implement projek tu bulan 12 nanti;
.
.
walaupun FYP dah habis, tapi minggu depan still byk lg benda nak settle;
btw, next week dah minggu ke 14;
so, minggu paling busy sebelum final;
.
.
.
apa-apa pun aku harapkan segala benda berjalan dengan lancar;
dan di permudahkan segala urusan;
AMIN;
.
.
.
.:.wassalam.:.

nota kaki;
zaman kampus indah untuk di kenang :);

14 comments:

Fiqas said...

semoga semuanya berjalan lancar ye...

nur said...

amin..
ALL IN ONE

Bintun Sazali said...

huhu...wish u all the best sis!!...

betulla..rama2 dlm perut..haha..:p

paradoks hati said...

@fiqas:thank u :)

@nur:amin :)

@bintun sazali:thank u..hehe...:)

alexa yussida said...

doa segalanya dipermudahkan oleh Nya:)

Solihin Zubir said...

rama2 lam perut? apekah? haha..

paradoks hati said...

@alexa:thanks..:)

@solihin:terjemahan secara literal butterfly in my stomach :p

A.N.N.A.@L.A.D.Y M.A.D.O.N.N.A said...

hiks!! all da bestiess!!! :))

Nobita Sensei said...

present elok2. jgn gelabah. jgn menipu. yg penting kena yakin. gambatte kudasai.

little_teddy said...

hello...rama rama dalam perut tuh bermaksud nerbes ke atau lapar..???heheheheh..GOOD LUCK ye

paradoks hati said...

@anna:thanks dear.he

@nobita:dah present dah.hee.thank u :)

@teddy:maksd dua-dua tu.hari tu mmg lapar dan nebes.ayat rama-rama dlm perut tu slalu gne ngan kawn-kawn.hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

indah untuk dikenang

pahit untuk dilepaskan

axelida said...

go go chaiyok! Insya Allah bulih buat tu.

paradoks hati said...

@gadis: yep.:)

@axelida: thank u :)