Pages

October 21, 2010

EDISI 2: NUFFNANG;

salam semua readers;
update ringkas dari aku;
.
.
aku dapat second BE;
.
.
(pic: paradokshati);
.
thanks banyak-banyak pada segala kunjungan;
.
.
thanks teramat sekali untuk nuffnang;
.
.
.
insyallah aku akan cuba balas segala jejak korang ye :);
.
sekian
.
.:.wassalam.:.

nota kaki:
insyallah aku akan update entri lain hari ni ye :);

9 comments:

kobEj0rdan~ said...

saya x penah dpt BE:(

afiqah said...

hey. saya pun tgh mengumpul nuff ;)
already click yours.
click mine back ;)

aman_arab said...

tahniah dapat BE..murah rezeki..

paradoks hati said...

@kobe: heee..sabar ye..nanti dapat gak :)

@afiqah:heee..ok :)

@aman: thank u..AMIN :)

cKyN WaN said...

wah! suke la tu dah dpt BE hehe

yahaya said...

dpt be byk kali dah tapi nak boleh cash out sekali pun boleh dah bebulan bulan..

paradoks hati said...

@ckyn:haha..mstile..hehe

@yahaya :heee.. :)

kiterkitikitu said...

saya selalu dpt BE tapi.. tapi.. earning x naik2???? mcmne tu? dah email management team, depa kata tunggu :( heran laaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

huhu.sy pn tak tau sangat psl nuffnang ni.heheh :)