Pages

October 17, 2010

SORRY SEMUA :(;

salam semua readers;
.
.
lama betul belog aku tak update;
serius dua minggu depan ni, aku busy nak settle semua benda;
before final exam;
itu pun aku dah nak stress dah;
lepas habis tu, nak start study pulak;
.
.
dua minggu ini bakalnya berlangsung;
.
.
final year presentation 1;
final presentation marketing;
final presentation computer graphic;
final presentation system analysis design;
.
.
itu baru sikit;
belum lagi nak di tambah dengan report-report yang banyak gila;
serius mmg hidup terumbang ambing nak habiskan segala assignment, projek, quiz;
tekanan;
.
.
.
banyak benda aku nak update sebenarnya;
tapi serius tak sempat;
.
sabtu, ahad pun aku punya aktiviti penuh;
.
.
.
esok, aku join bengkel adobe after effect :);
.
.
kalau ada masa, nanti aku akan update okay;
.
pada yang datang singgah, aku akan balas nanti, satu persatu;
mungkin lewat sikit, apa-apa pun thanks sebab datang ye :);
serius rindu eh nak berblogwalking;
terima kasih lagi pada yang datang okay :)
.
.
.
sekian;
.
.
.:.wassalam.:.
.
love :);

nota kaki;
doakan aku agar segala urusan aku di permudahkan ye;
AMIN;

16 comments:

Solihin Zubir said...

takpe2.. tunaikan dulu tnggungjwb anda sbg pelajar.. :D

Fuziani JSR said...

Good luck... Semoga semua urusan dipermudahkan oleh Allah..

paradoks hati said...

@solihin: thanks :)

@fuziani: thanks :). AMIN :)

one2paii said...

ala..cakap jerk la..lu g kat washingtun nun ..belajau kat sana kan..tuh yg lu x balik kat cni,x online..kan kan..haha..gua pun doakan lu gak

ckynwan said...

banyaknye presentationnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!


good luck!

gambatte!

titirara said...

gudluck ye sis :)
rendu ngn entry sis la . huhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

g00d luck dear...

diba said...

all da best..wat yg trbaik dlam ape pn..he

Annyss Azlan said...

good luck taw! kene dapat dekan! ^_^

paradoks hati said...

@one2paii: haha...ye la tu gua pegi Washington. gua kt malaysia je. lu, thanks doakan gua :)

@ckynwan:sangat byk. heeee..thank u :)

@titirara:heee...thank u dear, nanti i update lg okay :)

@lady_Zul:thank u :)


@diba:yeee..heee..thanks :)

@anyss:thanks :).Amin :)

fendi_scropio said...

salam..EXAM BG GEMPAK..

Anonymous said...

gud luck babe..moga segalanya dpermudahkan utk kau...^^,

aman_arab said...

standard la time final year kat universiti..memang banyak sangat keja nak kena setel..apa2 pun good luck and all the best..

HaNTwO said...

bz menuntut ilmu xpe...jangan bz xtentu hal sudah ler heheheh :)

yuyus~alexa said...

all the best

paradoks hati said...

@fendi:ws..thank u :)

@alexa:thanks :)

@aman:thank u :)

@hantwo:haha..dah setentunya bz menuntut ilmu..:)

@anonymous..thanks annie :)