Pages

September 22, 2010

5 LAGU DALAM WINAMP;

salam pada semua readers;
update ringkas sebelum aku memulakan misi membuat assignment yang bertimbun ni;
tu la hari tu raya sakan sangat;
padan muka;
(kredit:weheartit)
.
.
hehe;
okay, aku saja nak bagitau korang lagu yang sentiasa menemani aku sejak beberapa purnama ni;
tapi aku memang ada lima lagu je dalam winamp;
bukan aku takde lagu lain;
tapi ni la lagu yang aku rasa aku dengar beribu kali;
entah nak masuk berjuta kali dah;
(kredit:weheartit)
.
.
tanpa jemu lagi tu;

.
.
mungkin lagu ni ada makna tersirat;
dan berkaitan dalam hidup aku sendiri;
entah, aku pun tak tau kenapa aku suka sangat lagu-lagu ni;
salah satu lirik dia sangat best :);
.
.
lagu itu adalah;
.
1) I'll be by Edwin McCain


(kredit: youtube)

2) Chariot by Gavin DeGraw



(kredit: youtube)


3) Hey Soul Sister by Train



(kredit: youtube)


4) Like Only a Woman Can by Brian McFadden



(kredit: youtube)


5) I'll Melt with You by Jason Mraz



(kredit: youtube)
.
.
dalam proses nak mendengar lagu baru;
tak kisah la lama ke baru;
tolong suggestkan;
.
.
.:.wassalam.:.

nota kaki;
aku cadangkan dekat korang dengar lagu-lagu ni best;
lagu ni pun ada dalam mp3 dengan handphone;
sebelum tidur aku dengar jugak;
(kredit:weheartit)

8 comments:

Camellia said...

saya tak pasti awak suka lagu indon atau tak..tapi boleh mencuba,

bumi band : terbang dalam surga
tarzan boys : tunggu aku di surga

billy talent - white sparrow

currently listening to this song~ hee! sebab part chorus dia tacing!

slamat mendengar!

haidi takeAfoto said...

lagu gavin degraw sume bez2..try lagu i dont wanna be..soundtrack one tree hill..bez giler..

ecah..merangkap anak cik nan said...

believe in me:demi lovato...blh bagi motivation

live like we're dying-kris allen

train-it it's love

and skang diri ini sgt suke timbaland..sume lagu besh!

sekian...

ReD PRiNCeSs said...

kecuali lagu i'll be...yg len aku x penah dgr...tp aku try dengar...mana tau bley layan...aku universal sket...byk genre layan...susah nak suggest lagu sebab takut org xdpt follow esp rock...hehe...anyway try la dgr lagu2 oldies...layan gak...

Dhiaqiud said...

L'll be ur crying shoulder???
aku dgr lagu ni sbb bc nvl 'Aa + Bb' by Hlovate..

paradoks hati said...

@camelia: hehe..thanks, okay nanti saya layan lagu tu..sy tak kisah melayu, english ke jepun ke sume pun okay baa :)

@haidi: tau lagu tu..lagu tu pun best..lagu gavin degraw sume best2 :)

@ecah: okay..thanks nanti saya layan :)

@redprincess: dengar la weh..mmg best lagu i'll be tu..aku sume genre layan. nickelback ngan daughtry = favorite :)

@dhiaquid: suke hlovate gak ke? saya big fan hlovate..hehe :D

m3rpati jingga said...

skit nye lagu ;P

try r dgr lagu
-bruno mars.
-fallout boys
;)

paradoks hati said...

thank you..

noted :)