Pages

September 22, 2010

WHAT THE FISH?

salam semua readers;
entri ringkas;
yang amat geram!!!!
aku punya blog dah kena malware pulak;
aku dah try nak remove link yang membuatkan aku punya blog kena malware ni;
tapi aku cari-cari takde pulak aku follow blog tu;
then bila aku try nak bukak blog tu takde pun;
please help me!!!!

.
.
tolong aku, aku dah try beberapa cara yang aku baca;
tapi still tak settle jugak;
please help me!!
.
.
thanks;
.
.
.:.wassalam.:.

nota kaki;
blog aku sakit;

6 comments:

Bayu Kenangan said...

akk pun tak pandai sangat. dah cek widget tak?

paradoks hati said...

@bayu kenangan: dh settle;
hehe...thanks :)

jalanjatuh said...

ffuuhhh selamat da setle yep.. =)

paradoks hati said...

@jalanjatuh: dh settle dh :)
hehe

tikusdalamlab said...

haaa. patut la. avira gua asyik bunyi2. ada malware rupanya. -_-

paradoks hati said...

@hehe..cik seb: dh clear dah pun..hehe..takde malware :D