Pages

September 14, 2010

RAYA SAKAN;

salam semua readers;
dah lama rasanya aku tinggal belog ni;
bersarang dah rasanya;
bila balik rumah, macam ni la;
duduk rumah memang malas nak buat apa-apa yang berkaitan dengan menaip;
minggu depan dah start kuliah balik;
.
tak lupa, pada semua yang belog walking;
nanti aku akan balas kunjungan;
mintak maaf atas segala kesulitan;
.
.
.
gila malas, tak habis lagi bercuti;
assignment pun aku tak sentuh langsung;
memang berani mati la tengok la next week sure aku tak cukup tanah buat kerja;
bila nak habis belajar, sedar tak sedar dah dekat enam tahun aku belajar;
nak dapat degree ni je, dulu bukan main berkobar-kobar nak belajar sampai phd;
ni apa kes, nak mengabiskan degree pun dah cukup buat aku tercungap-cungap;
.
.
banyak benda nak settle minggu depan;
malas, memang malas;
cukupla untuk mengatakan bahawa ni luahan hati aku;
.
.
takpe, ada lagi lima hari nak enjoy lepas ni busykan diri;
tak sabar nak tunggu mei tahun depan;
serius aku dah tak larat dah;
bersambung....;
.
.
.:. wassalam.:.

nota kaki;
bila penyakit malas dah datang;

6 comments:

ReD PRiNCeSs said...

luahan hati ko ni mewakili apa yang aku rasa dan alami sekarang ni...huhu...walau perit mana pun, life must go on...ok
ganbatte...chaiyok2...;)

yebbit + . + said...

me jugeeeee.!! xbuat pape lg. uwaaaa

paradoks hati said...

@red princess: haha tau takpe..adei.ganbatte~~~


@yebbit:heee...erm..takpe, kita buat pelan2

Tomato Gurl's Life said...

sama la dekat 2mggu xupdate blog..raya sakan pnye pasal..hehe...

paradoks hati said...

@ciktom: tu la pasal..hehe..lama gila tak update belog ni

Black_roses92 said...

takpe..tabah n cekalkan hati. insyaalah ley sampai phd.. :D