Pages

September 04, 2010

PERJALANAN.CUTI.ASSIGNMENT.RAYA

salam readers;
heeee...lame betul tak berbelog walking;
dan lama tak update entry;
buat kali pertama aku berbelog dari rumah;
serba ringkas perjalanan hari khamis;
seawal pukul 4.15 dah bangun;
(kredit weheartit)
.
sebab flight sangat awal;
sampai dekat airport biasa la;
check in, dan menunggu;
masuk dalam perut kapal terbang;
aku pakai jaket;
sebab aku manusia tak tahan sejuk;
(kredit weheartit)
.
.
belum lagi plane take off, aku dah tidur;
dan aku tak sedar plane take off;
buat pertama kalinya;
.
  area pukul sepuluh aku dah selamat sampai klia;
dan meneruskan ekspedisi pulang ke rumah;
(kredit weheartit)
.
.
pulang dalam hati yang separa seronok;
sebabnya assignment memang banyak gila;
dan aku dalam perasaan yang ingin bercuti;
menghilangkan segala benda yang bersarang dalam otak;
ini pun dalam proses memulakan assignment serba sedikit;
nanti kalau balik takde la serabut sangat kepala;
(kredit weheartit)
.
.
raya, tak lama lagi nak raya;
selamat hari raya, maaf zahir batin;
(kredit: google);

:);

sekian;

.:wassalam.:.

nota kaki;
keterujaan itu kian pudar;

9 comments:

apik pehe said...

wahhh..bestnyer dia naik kapal tubang balik raya..
hehe

paradoks hati said...

@apik hehe:adei..tak best mane pn..siyes..

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

bestnya balik kg~ kg kat mana? selamat menyambut aidilfitri ya~ hehehe.

Dark Half said...

awak study katne? msti best je blk beraya wpun assignment x siap kn..
salam aidilfitri buat paradoks hati:)

ReD PRiNCeSs said...

samala kite...beraya dgn assignment...huhu...anyway slamat hari raya...jemputlah datang ke rumah ek...

Ija Faezah said...

ngee~ selamat buat assignment buat sye dn jugak awk...hoho...
SELAMAT HARI RAYA! ;D

Tomato Gurl's Life said...

best nek kapal trbg...nak ikut..huhu

Tomato Gurl's Life said...

cik tom tag kamo syg [http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/09/secebis-kertas-ucapan-dari-nad.html]

paradoks hati said...

@hali3sa:kampung kt perak..heee..:D..
salam aidilfitri jugak :)

@dark half:study dkt kepulauan borneo :)..heee...best skrg, nanti balik kampus sakit kepala..heeee

@red princess: heee..tu la, erm...insyallah..selamat hari raya jugak :)

@ija faezah:haha..selamat buat assignment jugak..heee..:D.selamat hari raya :)

@ciktom:heee...thank, selamat hari raya ye ciktom..thanks untuk tag:D;