Pages

September 30, 2010

BLOGWALKING AWARD BY CIK JELITA;

salam readers ni entri kedua untuk hari ni;
aku dapat blogwalking award dr cik jelita;
thanks ye cik jelita;
ni awardnya;
.
.
.
ok aku kena;
1. sile print screen u all munye wallpaper latop/destop
2. then sile btw nape u gune picture tu sebagai wallpaper.
itu saja .
.
.
wallpaper laptop aku adalah;
.
.
.
.
.
.
.
.
ini adalah kucing aku yang tak bape nak ensem;
.
dah lama pic ni bertapak jadi wallpaper aku;
sebabnya aku dan famili aku syg banget dengan kucing ni;
dah kira a part of family dah;
sebab itulah gambar ni sentiasa jadi wallpaper aku;
.
.
hehe;
.
.
sekian;
.
.:.wassalam.:.

nota kaki;
CG esok, adeiii~~

8 comments:

iszieylyanziy said...

suke kucing,,comel2x

paradoks hati said...

@iszieylyanziy: hehe..sy pun suke kucing, hoho..kucing sy ni tak bape ensem dah

Solihin Zubir said...

kucing nie dh berpunye blom? hehe..

paradoks hati said...

@solihin: erm..dh ade dh, die dh bertunang..hehe..:p

AiDa AzRyN said...

comeynye kucing tu~

paradoks hati said...

@aida: haha: adeii..thank u, on behalf of my kucing..hehe

Rizuan Ismail said...

kucing ni male ke female?

p/s: mau tmbh kucing lg tak?hehe

paradoks hati said...

@rizuan:kucing sy male...hehe..tp die dh betunang eh..hehe