Pages

September 25, 2010

YIPPIE;

salam semua readers;
yippie kerana 2 pekara:
pertama:
adess...berchenta aku menunggu nak boleh upadate entri ni;
sebabnya, tenet lembap gile;
tekanan;
(kredit:weheartit)
.
akhirnya dapat gak update:
yippie
.
.
kedua: aku menang contest;
.
inilah pekara yang paling mengyippiekan(ayat tunggang terbalik);
.
aku jarang menang contest;
akhirnya aku menang contest oleh ayuni;
.
.
contest happy moment;
ni contest pertama aku join dekat belog ni;
.
.
yippie, yippie;
thanks ayuni;
hoho;
.
.
cik ayuni telah umum hadiah;
cik ayuni suruh book hadiah tu;
gambar di blurkan, dan di suruh memilih hadiah(skema);
then aku telah memilih nombor 2;
ini adalah kerana;
.
no 2 tu nombor yang aku suka selain nombor 7;
(kredit:ayuni84.blogspot.com)
di atas hadiah yang aku pilih;
.
hoho;
tak sabar eh :)
korang agak ape tu ek?;
hehe :);
thanks again :);

sekian;

.:.wassalam.:.

nota kaki;
yippie berganda :);
(kredit:weheartit)

10 comments:

iszieylyanziy said...

bestnye mng contest,,thniah3x

Dark Half said...

dpt adiah ape tu cik paradoks?

paradoks hati said...

@iszieylylyanziy: thanks..hehe.. :D

@dark_half:sy pun tak tau lagi en.dark_half.hehe.. surprise2x..heeeee

ReD PRiNCeSs said...

congrat...yippie2 too...

paradoks hati said...

@redprincess:thanks :D

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

wah! bestnya dha menang contest! hehehehe~

paradoks hati said...

@leha: thanks :D

tikusdalamlab said...

paradoks: saya tak penah join contest. cam ne nak join?

paradoks hati said...

@seb: erm..kalau seb ada nmpk yang buat contest, ada byk sgt, ada give away.mcm2 la. seb follow apa yg dorang nak, biasanya ada yg kene letak pic tulis entri dan link kan pada belog dorg :)

seb said...

paradoks: saya penah try. but kadang-kadang instruct dye cam payah. then malas nak continue. hehe