Pages

February 11, 2011

JAR OF HEARTS :);

salam readers;
.
lagi entri sebelum tidur;
.
layan cover version jar of hearts by maddi jane;
.
.
serius super cool smp seram aku dengar sebab suara dia serius best;
.
dan dia memang super talented :);
.
.

.
.
.
dan sila layan dengan hayati lirik dia ;);
.
.
memang feeling eh :);
.
hehe :);
.
.
ada banyak lagi cover version by maddi jane ni, aku dah tengok semua;
.
suara dia best betul :);
.
kalau, korang nak dengar yang lain klik dekat nama tu okay :)
.
.
sekian;
.
.
.:.wassalam.:.

nota kaki;
insyallah, kembali pada entri berjiwa :);

7 comments:

ghost writer said...

takde pilihan selain dari hanya membaca.nak layan youtube,broadband kena bajet cukup speed dia untuk akan datang..hihi.lau malam nih wi-fi ok,leh gak layan.

Norashikin Rasid said...

sye pun ske lagu nie...
giler best..=)

Encik MamaT said...

line slow lak.. sempat dengar sikit.. hehe.. rasa mcm nak download satu album...

AizA Si LovEmoNEy said...

suara dia macam vokalis CANBARIES...
nice...

si para para said...

err macam suara adik aku jer..hehe

bakat kita berbeza kan....

nadiah daud said...

betul3...!!

mmg feel ah :DD

paradoks hati said...

@nadiah: haha..mmg feel kan :)

@si para:haha :)

@aiza:best kan. and she only eleven :)

@norasikin: super best :D

@ghostwriter:haha..mybe next time :)

@encikmamat:hee :D