Pages

February 10, 2011

ROFL:TYPICAL LOCAL FILM/DRAMA SCENES BY MATLUTHFI90;

salam readers;
.
.
pagi ni, aku ternampak satu link ni;
.
then bila aku  klik ternampak video ni;
.
.
kelakar gila, aku dengan room mate aku berguling-guling gelak;
.
.
.
(kredit youtube: pemilik video matluthfi90)
.
untuk lebih banyak video, klik pada nama tu okay :);
.
best.best, aku bakal khatam semua video dia ni :);
.
super best;
.
sekian;
.
.
.:.wassalam.:.

nota kaki:
:);

16 comments:

ch!natsu said...

haha menangis aku gelak.. comel..!! =)

Rynie Nas a.k.a Myung Hee said...

tak pat tgk lagi !!..geram betol line neh...hailaa.........=(

ghost writer said...

memang lawak tahap gaban!

Cekodok said...

lawak gile... hehe.. memang kreatif...

SoLy SoLicious said...

hahaha..dio ni memang sempoi..

Nor Moscow said...

nantilah..kalau ada masa nak layan jugak!

khairul hisyam said...

gelak guling2 gak. ngeeeee

TuNaSya said...

hahaha...
mmg gelak guling2 tngk video nie...

fiza_noor said...

klakar la bdk ni. hehehe

paradoks hati said...

@chinatsu:yep..die mmg comel :)

@rynie: sabar :)

@cekodok: tau takpe :)

@biskut: ngeh.ngeh.die mmg kelakar :)

@soly:haha..sangat :D

@normoscow:hehe :D

@khairul:haha..mmg die super kelakar :D

@tunasya:heee..sangat kelakar die kn..

@fiza: die super kelakar :)

KUREKURE COMEL said...

hahaha...sengal gile....mmg terbaik....kehkehkeh..

suhaiza said...

hahahaha...mak bapak anta study kt over-c soh study,die g jd pak lawak lak.adoiii...gelak sampai mngis la...

IEKAH MOKRI said...

huhuhu sumpah kelakar mamat ni
pasni nak khatam kan gak ah video dia
skang pun aku ngah marathon video ni

paradoks hati said...

@suhaiza: haha..mmg sumpah kelakar mamat ni..

@iekah: haha...best gile. khatam jangan tak khatam :)

khairul hisyam said...

haha dah tengok da, dulu dia ada buat pasal hari ibu kan?

paradoks hati said...

@khairul hisyam:yep..die la yg time hari ibu tu :D