Pages

November 22, 2010

SUARA BERHARAP;

salam readers, lama rasa tak update belog;.
.
memang aku agak busy dua tiga hari ni;
mengabis kan segala paper saki baki;
.
serius semester ni rasa sangat cuak dan takut dengan keputusan;
.
dah la aku asyik tak ingat je, jawab pun sangat merapu;
.
study last minute;
.
dah nak masuk semester last dah...serius sangat cuak;
.
maybe salah aku gak, semester ni banyak main;
.
aku sangat banyak buat salah;
.
haish;
.
entahla..haish carry mark pun memang hampeh gila;
.
takut.cuak;
.
semua ada sekarang, sampai rasa macam nak buat apa-apa pun rasa asyik terfikir je;
.
maybe diri yang bersalah;
.
haish...nak cakap pun benda dah lepas;
.
.
kesempatan ni, aku nak ucapkan good luck untuk adik lelaki aku sebab nak ambik spm esok;
.
.
strive for the best okay;
.
.
jangan jadi macam angah;.
.
tolong jadi macam angah;
.
pada sapa yang datang menyinggah aku akan cuba balas pelan-pelan;
.
doakan supaya aku berjaya;
.
serius aku cuak;.
.
tersangat;
.
sekian;
.
.
.:.wassalam.:.
.
nota kaki;
nak berharap apa pun aku tak tau dah;
.
memang aku depress gila;
nak berfikir pun aku tak dapat;

16 comments:

ctpayong said...

salam
biasalah..nama pun ujian..peperiksaan. afterall you have try your best. good luck.

AiDa AzRyN said...

Gud luck to ur lil bro~ ;)

CiK UnGu ViOLeT said...

ukenduwit cik paradoks! dun cuak2 ar! :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

gudluck utk adik n angah die :P

cimOt said...

chaiyok2~~

jenguk2 la aku pasni..hihihi

alexa yussida said...

salam sayang..
haip!haip!jgn cuak..makin cuak makin tak ingt nti..
chill k...selawat bnyk2...all the best for both of u:)

ReDPRiNCeSs said...

believe in urself...good luck to u and ur bro....dun worry2, be happy...;)

p/s: aku igt adik ko sebaya dgn adik aku...rupanya dia tua setahun ek...huhu

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

rilekss la beb .. hahha .. pdhal aq lg laa .. grrrrrr... tkt .. T_T

nkara said...

cuak nak tunggu result pulak..adehhh

HaNTwO said...

rileks je....jawap sebaik mungkin...lulus ke tak bergantung pada diri sendiri...pikir positif sudah ler...dulu pokcik blaja pun tiap kali final exam rasa cuak takut gagal...alih2 dah abis blaja lulus je heheheh..

Aqila Safuan said...

semua orang rasenye menghadapi masalhas sama bila time peksee? pepun semoga berjaya yokk!!!! ; ))

My MiRa said...

HYEHYE...MIRA JALAN SINGGAH SINI YA! NICE TO KNOW YOU....:)

diba said...

tjuk entry dh mcam tjuk lgu..he

hamzah ian said...

rilek2.. rilek cik

paradoks hati said...

@ctpayong:ws..thanks kak siti. harap semuanya berjalan dengan lancar :);

@ungu: haha..thanks cik violet :)

@nurza: thank dear ..:)

@cimut: thank u ye... :)

@elly: hehe..thank u :)

@alexa:ws..thanks dear..hehe :)

@well: tau takpe..cuak derr...

@aida azryn: thank u :)

@nkara: tau takpe..

@hantwo: tu la pokcik, sy mmg paranoid skit;

@aqila: haha..mmg dh jadi adat..thanks okay :)

@mira: thank dear datang :)

@diba: haha..sy mmg poyo..:)

paradoks hati said...

@hamzah ian: tengah cuba mengrelaks