Pages

November 14, 2010

DAH JUMPA :);

salam readers;
.
sepertimana previous entri, aku sedang mencari follower yang ke-500;
.
and then, bila aku bukak blog pagi tadi;
.
aku dah jumpa follower itu :);
.
en. Iqjauh;
.
en.Iqjauh dah email dah apa yang aku mintak;
.
tahniah pada en.Iqjauh;
.
dan terima kasih;
.
.
sekian
.
.:.wassalam.:.
.
nota kaki;
terima kasih pada follower lain juga;

13 comments:

ain j said...

alamak terlambatt.....
huhu ;)
500++ pon xpe lah

iq jauh said...

tq paradox hati.hati-hati di jalan raya.=)

liyana aziz said...

makkkk!! manyak! heehehehe

Nyssa Nuar said...

patot bgtaw ak awal2..
memang aku jd folower ke 500!!!
huk3..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

nak jg....

one2paii said...

fuh dah 500 lebih erk follower lu..tahniahh

Solihin Zubir said...

sama2 kaseh.. :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

aisehh. terawal pulak follow die, hihi

Notami said...

waa..dah bnyk btul follower die ni..bg la sket! hehe..

YOUsoF said...

hehe same² ;D

*TAHNIAH!

miss J said...

ehem2...

nak jugak....
4llower ke berapa lagi nak carik???
ni kena tunggu la nih..ahahahaha

little_teddy said...

ahh jeless...x aci.

paradoks hati said...

@ain j: hehe..thanks being my follower :)

@iqjauh: hikhik. hati2 di jalan raya juga :)

@liyana: :)

@nyssa: hahaha :)

@one2paii: hehe..thank u :)

@teddy: hikhik :)

@miss J: hahaha..tungggu :)

@solihin: :)

@nur_za: hehe..:)

@yousof:haha..thanks :)

@notami:haha :)

@ladyzul: hehe :)