Pages

November 06, 2010

AKU PERLU BERMULA;

salam readers;
.
.
aku perlu bermula untuk study;
.
.
ye..perlu. aku perlu letak titik dekat situ;
.
.
.
study week pun dah nak habis;
 dan study week, secara harfiah nya bukanlah minggu study aku;
.
.
untuk previous semester sebelumnya study week aku busy siapkan kerja seni;
.
minggu tu jugak lah presentation untuk kerja seni tu;
.
lepas tu baru la aku tergedik-gedik nak study;
.
semester ni pulak, kena settle latihan industri pertama;
.
segala meeting, interview, e-komuniti, kursus dah aku tempuh;
.
harap aku dapat yang terbaik untuk subjek ni dan semua subjek lain;
.
dan study week jugak minggu aku lepas segala rindu dendam untuk;
.
tengok movie;
.
tidur;
.
.
dan online sampai lebam;
.
hehe;
.
okay;
.
first paper selasa ni, dan seterusnya khamis;
.
.
minggu depan paper paling tough, sebelum beralih pada paper elektif minggu ketiga;
.
.
dan;
.
 selepas paper muzik, aku bakal terbang pulang;
.
dah-dah la tu, aku patut berhenti dan mula study;
.

.
good luck untuk semua juga:);
.
sekian;
.
.:.wasassalam.:.

nota kaki;
segala belogwalking akan di reply sedikit demi sedikit;
terima kasih pada yang datang melawat dan juga pada yang follower :);
thanks a lot :)

13 comments:

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

styd2!!!! .. cik topo .. ;)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

goodluck babe ! :D btw , u amik course apa ? siap ada muzik , hee

Nyssa Nuar said...

gud luck!!ape2 pon teh gangster x leh d tgalkan .... wink2..=D

misz myza said...

Gud Luck.. pe kata study sampai lebam...pic terakhir 2 mmg btul.. bace je.. pas tu keluar blk.. hehehehe

HaNTwO said...

gud luck tuk final exam...kurangkan men tenet wat masa ni..fokus pada study yek :)

neyra shazeyra said...

IP address 203.135.190.6 has been banned from this shoutbox. :(

tikusdalamlab said...

babe! gudlak2. i study week terus beku fb ngn blog ouhh. standart budak nerd lahh. haha

♥e'in♥ said...

good luck 4 ur final..

cimut munniey :) said...

paradok! answer me HIHI.

awesome picture tue nak cari kat website mane ehy? cun cun lah...if dont mind leave the link kat shoutbox I okay! thx XOXO!

alexa yussida said...

all the best ira!u can do it:D

paradoks hati said...

@well: chayok2 :)

@nurza: hehe..muzik tu major je..

@nysa: mane dapek...horlicks ais puaka satuuuuu..

@misz myza:haha..biase mmg macam tu pun...

@hantwo:hihik...thanks...

@neyra: kenapa?

@seb: hikhik..bukan tu sbnrnye betekad cemerlang..

@alexa:thank u..hehe :)

@e'in:thanks..

@cimut: i already answer it...

Rahimah Ramlan said...

macam besh je exam...huhuhu..dah lama tglkan U...huhuhuhu~

paradoks hati said...

@rahimah..hehe...ok la jugak...
erm..tapi rasa tension sikit