Pages

November 16, 2010

SALAM AIDILADHA :);

salam readers;
.
.
setelah beberapa hari tak update belog baru hari ni berkesempatan;
.
agak busy dengan exam yang mendatang;
.
kali ni kali pertama setelah hampir nak masuk suku abad aku berhari raya,
.
aku berhari raya sendiri kerana sekarang tengah terikat dengan exam;
tadi aku call kampung, mak aku bagi tau tengah masak rendang;
.
.
waa..gila kepingin gue mau makan rendang;
.
nasib baik next week dah nak balik;
.
aku dah siap suruh simpan kan daging korban;
.
hahaha;
.
aku memang manusia pemaging;
.
huhuhu;.
.
akhir kata;
.
salam aidiladha buat semua;
:);
.
.
.
.
sekian;
.
.:.wassalam.:.
.
nota kaki;
di kala hari raya aidiladha ini, kita kenangkan segala pengorbanan kita dalam hidup :);

19 comments:

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

salam aidil adha cik topologyy ;)

HAZWAN17 said...

satu pengorbanan yg perlu dilakukan
beraya dalam musim exam

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

selamat berhari raya... :)
samalah kita, suka daging... heheh! ;)

misSbLurRy said...

gud luck 4 ur exam

Nur said...

selamat hari raya...:d

alexa yussida said...

salam aidil adha n all the best...:)

ciput azny said...

selamat berkorban.hehehe :)

Solihin Zubir said...

salam aidiladha...

...NZC... said...

Salam Aidil Adha

Nyssa Nuar said...

slamat ari raye..

zirconia said...

salam aidiladha :D

Irnie said...

salam aidilfitri ye.. korban masa bersama famili demi ilmu takpe.. seketika cuma kn.. :)

paradoks hati said...

@well: salam aidiladha cik topo :)

@zirconia:salam aidiladha :)

@irnie: hikhik...betul tu :

@nyssa: selamat hari raya gop :)

@solihin: salam aidiladha :)

@hazwan:haha..btul tu :)

@alexa: salam aidiladha :);

@keyrill:hehe..ye..daging cedap. kita geng :)

@nzc: salam aidiladha :)

@ciput: hikhik..thanks :)

@missblury:thank u :)

@nur: salam aidiladha :)

Notami said...

salam aidiladha!

paradoks hati said...

@notami: salam aidiladha juga :)

iqbalhakimi said...

salam adiladha.. =)

paradoks hati said...

@iqbalhakimi:salam aidiladha juga :)

YOUsoF said...

selamat aidiladha juga tuk tuan blog ;)

paradoks hati said...

@yousof:thanks :);