Pages

December 23, 2010

TAHNIAH;

salam readers;
.
.
haish...seperti biasa;
.
memang aku bercuti dalam dunia blog, terlalu lama;
.
.
insyallah aku akan kembali aktif tak berapa lama lagi, setelah beberapa pekara selesai;
.
.
seperti mana yang di umumkan hari ni keputusan PMR dah keluar;
.
so, adik aku yang bongsu ambik PMR;
.
first sekali, tahniah di ucapkan, harap dia berpuas hati dengan result yang dia dapat;
.
walaupun tak sampai target, tapi semua orang tahu dia memang usaha dengan sangat kuat;
.
yang penting, pada aku apa yang di peroleh sekarang tak mencerminkan apa yang akan berlaku akan datang,;
.
so, maybe yang kali ni belum bertuah tapi yang akan datang insyallah ada rezeki;
.
tahniah sekali lagi;
.
.
:);
.
.
.
.
sekian;
.
.
.:.wassalam.:.
.
.
nota kaki;
teringat keputusan pmr dulu yang sangat la hampeh;
hehe..;

11 comments:

Anonymous said...

heheehehe
result hampeh.......
sama lah kita.....kan?kan?

K.I.S.S said...

congrats tuk adik u :)
tagged tuk GA baru http://kishiakaike.blogspot.com/2010/12/mr-cool-yang-memang-cool.html

zazaw said...

tahniah dekat ur adik (:

syamimi fatin said...

tahniah utk adik awk ye... tp betulla pa yg kita dpt hri ni xsemestinya sama d ms dpn, kn? :)

Mra Mastura said...

tahniah adek awak
^__^
xpe, akan datang brusaha lagi sehabis baik utk spm pulak :)

HaNTwO said...

tahniah kat adik yek :) budak2 sekarang memang bijak pandai!!

eirra said...

conrats tuk adek kamoo!~ngee!
congrats3..

maCy said...

lg lama senyap blog ni ;D

PReDicToR said...

congrate wat adik kamu 2...yg penting dah wat yg terbaik kan...

alexa yussida said...

salam...awak,lamanyeee tak update..hehe ni kisah tahun lepas ni:p

takpe,suruh adek blaja betol2..spm ade lagi untuk buktikan kebolehannya:) awak bz ye?take care taw:)

i just missing u

paradoks hati said...

@alexa:ws,baru je update, haha..agak bz siki sem ni.thanks.
btw: miss u too :);

@macy: haha..thanks datng jenguk :)

@predictor: thanks :)

@eirra: thanks :)

@hantwo: haha.tu la pasl...

@anoymous: result aku memang tersangatla hampeh. hehhe

@mra mastura: thanks :)

@kiss: thanks :)

@zazaw:thanks :)

@syamimi fatin: teramat la betul :)