Pages

December 04, 2010

Blog Oh Blog !!

salam readers;
.
entri kali ni adalah;
.
segmen hujung minggu bersama Ben Ashaari;
.
klik sini untuk tahu lebih lanjut okay :);
.
.
.
.
soalannya adalah;
.
.
 pertama : usia anda berblog
.
.
:blog ni baru berusia 4bulan :);
.
.
kedua: siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog
.
.
:sebenarnya sebelum ni aku dah ada blog, tapi di sebabkan beberapa masalah blog tu di tutup.
tapi dalam bulan 7 hari tu cousin aku cakap blogging la balik, so aku pun buat la balik. boleh di katakan pengaruh besarnya datang dari cousin aku :);
.
.
ketiga: pekara pertama yang timbul dalam kepala bila dengar perkataan blog
.
.
: pekara pertama yang timbul dalam kepala adalah online shopping :), sebabnya aku kenal blog melalui pekara itu so pemikiran itu susah untuk di kikis..hehe :p;
.
.
keempat: mereka yang menjadi sumber inspirasi dalam dunia blog
.
.
: kalau nak sebut pasal sumber inspirasi susah untuk cakap, sebab aku tak tertumpu dalam satu blog, selagi ada pekara yang menarik dan tertarik aku sentiasa menjadikan mereka itu sumber inspirasi atau secara generalnya boleh aku cakap blogger adalah inspirasi untuk blogger yang lain :);
.
.
kelima: bagaimana anda nak terangkan mengenai dunia blog kepada rakan anda yang buta IT
.
.
.
hehe..mostly sekarang kawan aku celik IT, tapi apa yang aku boleh conclude kan blogging ni best sebab ni salah satu cara untuk korang ekspresi kan diri korang, sebab blogging boleh buat pemikiran korang jadi lebih besar :);
.
.
keenam: dalam 100 patah perkataan, apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda?
.
.
yep. blog  adalah medium untuk aku belajar tentang kehidupan, terutama tentang pengalaman dan segala kitar hidup yang terjadi pada seseorang blogger, dan aku memang lebih suka belajar mengenai kehidupan :), separa sedarnya blog memang ada beri pengaruh dalam hidup aku bermula empat bulan yang lepas;
.
sekian;
.
.
.:.wassalam.:.
.
.
nota kaki;
:);

9 comments:

Cik Hasnah said...

Owh.. masih baru lagi~
btw, salam kenal ^^

Hishyamuddin said...

yeaahh..salam kenal..

Aisyah AR said...

hep..hep...hooorayyy!! hahah!! tetiba...keep it up!!

Matika Love said...

mamat pun dh join...blog oh blog....singgh aw...

Matika Love said...

mamat pun dh join...blog oh blog....singgh aw...

Matika Love said...

mamat pun dh join...blog oh blog....singgh aw...

Matika Love said...

mamat pun dh join...blog oh blog....singgh aw...

nik ainn said...

Assalamualaikum...
jemput singgah juger :)

paradoks hati said...

@cikhasnah...yep..baru lagi blog ni...:)

@mamat: wokey..thanks for the visit :)

@aisyah: haha..okay..thank u:)

@hisyamuddin: yep..salam kenal :)