Pages

December 15, 2010

EDISI BE;

salam readers;
.
.
.
lama sungguh tak update belog, di sebabkan tak berapa nak sihat;
.
maybe sebab cuaca yang tak tentu, memang menyebabkan aku ni cepat je nak jatuh sakit;
.
.
okay;
.
.
hari ni aku nak update buffered earning;
.
alhamdulillah walaupun dah lama tak update blog, dan blogwalking tapi ada be yang datang menyinggah;
.
.
buffered earning kali ni dari ;
.
.
.
.
JIPABAN CONTEST LB;
.
.
thanks kepada JIPABAN sebab sudi datang menyinggah blog saya :);
.
.
.
fyi, JIPABAN adalah tempat untuk membeli belah secara online;
.
.
untuk tahu lebih lanjut boleh klik pada JIPABAN;
.
.
selamat bershopping pada semua;
.
dan thanks a lot pada JIPABAN;
.
.
sekian;
.
.
.:.wassalam.:.
.
.
nota kaki;
thanks pada yang datang menyinggah;
semua blogwalking akan di reply;
insyallah akan kembali berblog setelah kesihatan pulih;
:);

8 comments:

YOUsoF said...

Tahniah²!..

*Moge cepat kembali cergas ye.. ;)

diba said...

congrate juga..get well soon;)

ShaLLeyShaLina said...

tahniah n get well soon ye

Anonymous said...

You'll want to add a facebook button to your blog. I just bookmarked this article, although I had to complete it manually. Simply my $.02 :)

- Robson

NuSaNa NoSa 91 said...

semoga cept sembuh ye paradoks~ ^_^
btw, tahniah sbb dpt BE!! semoga makin murah rezeki~~ ^_^

ReDPRiNCeSs said...

congrat...;)
get well soon...

aku ada tag nama ko untuk join GA...
kalau rajin, join la ek...mana tau bertuah...;)

http://redakamerah.blogspot.com/2010/12/my-1st-giveaway-in-2011.html

Reen Shah said...

congrates jugak :')
Mudah-mudahan cepat sembuh :'D

nak tanya , kat mana tempat nak masukkan no. acc bank ehh ?
( untuk nuffang )

paradoks hati said...

@yousof: thanks :)

@diba: thanks :)

@shalley: thanks :)

@reen shah: thanks...hehe..tak pasti..

@redprincess: thanks :)

@nusana: thanks :)