Pages

December 04, 2010

TAG DARI CHOCO8VANILLA;

salam readers;
.
.
update entri kelima atau pun entri terakhir untuk hari ini adalah;
.
.
tag dari choco8vanilla;
.
.
okay :);
.
mari jawab soalan yang di sediakan :);
.
.
A - AVAILABLE: watching TV and reading :);

B - BIRTHDAY: 30/8

C - CRUSHING ON: kucing sendiri (lalalala);

D - DRINK YOU LAST HAD: sprite :);

E - EASIEST PERSON TO TALK TO: family :);

F - FAVORITE SONG: takde yang fav, kalau best layan je :);

G - GUMMY BEARS OR GUMMY WORMS: tak tau;

H - HOMETOWN: Darul Ridzuan :);

I - IN LOVE WITH: tak tau;

J - JUGGLE: nope;

K - KILLED SOMEONE: tak pernah lagi;

L - LONGEST CAR RIDE: tak ingat, biasa pergi dekat-dekat je;

M- MILKSHAKE FLAVOR: chocolate;

N - NUMBER OF SIBLINGS: 4;

O - ONE WISH: jadi manusia terbaik di dunia dan akhirat;

P - PERSON YOU CALLED LAST: adik;

R - REASON TO SMILE: erk..=.=;

S - SONG YOU LAST HEARD: mimpi yang mati;

T - TIME YOU WOKE UP: tak tentu;

U - UNDERWEAR COLOR/PATERN: haha;

V - VEGETABLE(S): semua pun makan, asal sedap;

W - WORST HABIT: hehe..:p;

X - X-RAYS YOU'VE HAD: entah. tak ingat;

Y – YOYOS ARE: bukan yang mainan tu ke;

Z - ZODIAC SIGN: virgo;
.
.
sekian;
.
.
.:.wassalam.:.

nota kaki;
:);

4 comments:

Zulfahmi Abidin said...

tag lagik??hrmmm
Terkini: Perempuan Dan Nasi | Microsoft Apple | Peti Mel Suara

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

mimpi yg mati tu lagu sape ?

one2paii said...

hahaa..tag manjang erk..o0o..mesti lu last sekali dengo lagu dari blog gua erk..hahah..tahniah2..lagu yang telah mencuri hati lu..ahahaha

paradoks hati said...

@zulfahmi: yep..tag..hehe..

@nurza: tu lagu blitzz

@one2paii: hakhak..mane lu, tau mmg gua baru balik dari jajah blog lu wktu, tu...hehe :)