Pages

January 15, 2011

JANUARI :);

salam;
.
memang teramat lama la aku tak update blog;
.
itulah menjadi masalah aku bila masa aku duduk dekat rumah hari tu memang aku jarang nak bukak laptop;
.
tapi, sedar tak sedar dah dua minggu aku balik kampus menghabiskan final semester sebelum aku bergraduasi;
.
insyaALLAH;
.
doakan ye :);
.
.
.
semester ni memang lagi la sibuk, sebab banyak benda nak di uruskan;
.
nak settle kan projek terutamanya;
.
tempat praktikal pun aku tak cari lagi;
.
.
dalam kesempatan ni aku nak ucapkan terima kasih pada sapa yang sudi follow dan datang menjengah;
.
segala blogwalking dan segala pekara aku akan cuba reply perlahan-lahan;
.
.
thanks :);
.
.
.
.
walaupun, aku agak ketelatan, dalam mengucap dan membincangkan tentang  tahun 2011 sebab yang pastinya dah dua minggu pun berlalu;
.
apa yang pastinya harapan untuk 2011 ni, memang la banyak;
.
semoga tahun 2011 ini memberikan seribu erti pada kita semua;
.
.
.
.

.
pada aku, aku masih cuba mencapai azam tahun lepas;
.
yang masih lagi tidak dapat di capai;
:);
.


.:.wassalam.:.
.
.
sekian;
.
.:.wassalam.:.
.
.
nota kaki;
aku akan cuba update entri lagi;
thanks pada yang datang menyinggah, follower, dan juga yang komen :);

13 comments:

Atika Natasha said...

huhu..slamat bergraduasi ya..tak lama dah tuh..btw,sama lah kal0 d0k umah mmg susah nak 0n lappy..asyik mlekat ngn tv jek..

chiLleD...!! said...

selamat bergraduasi..lma dh blog ni menyepi..hehe

♥dG♥ said...

selamat menjadi graduan! :)

Cik Ungu Violet said...

yeay, cik paradoks is back ! :D

Leena said...

gudluck for ur final sem =)

AiDa AzRyN said...

slamat bergraduasi ya! :)

paradoks hati said...

l@aida azryn: insyallah...thanks :)

@leena: thanks :)

@cik ungu:yeehaaa..

@dg:insyallah...thanks :)

@chilled: hehe..ada kesulitan sikit :)

@atika: haha..ya betul :)

LehaMY said...

Gud Luck untuk final project awak ! hehehe :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

dear , goodluck :)

and happy new year to u too :)

♥ Funna ♥ said...

good luck pd kamu..all da bes ya!

HaNTwO said...

wahhh lame menghilangkan diri :)

♥e'in♥ said...

blaja rajin2 ye.. n good luck..

paradoks hati said...

@leha: thank u :)

@zama: thanks dear :)

@ein: haha.thank u :)

@hantwo: haha.menghilang pergi bertapa

@funna: thanks :)