Pages

January 25, 2011

BILA CUTI BAKAL MENJELANG;

salam readers;
.
.
ayat kebiasaanya mesti aku akan cakap;
.
lama sungguh tak update blog...aku ni memang sangat tipikal;
.
.
huhu;
.
.
okay, selamat pagi semua;
.
.
tak lama lagi, atau pun lebih tepat minggu ni bakal bermula lah cuti selama seminggu;
.
.
mid term break, tapi aku memang tak balik sebabnya keadaan tiket yang sangat la mahal, dan memandangkan tak lama lagi (insyallah) aku bakal bergraduasi dari tanah yang aku berpijak selama hampir tiga tahun ni;
.
doakan aku supaya aku dapat tamatkan semester ini dengan jayanya :);
.
dan bila cuti bakal menjelang, biasala student-student dekat sini pada siapa yang akan sambut CNY atau yang duduk dekat-dekat akan balik ke kampung masing-masing;
.
.
kelas pun dah banyak takde, dan keadaan kampus semakin la sepi;
.
dan pada siapa yang tak balik, akan rancang percutian pergi mana-mana;
.
.
.
kalau tak de aral aku pun ingatkan nak pergi berjalan-jalan jugak :);
.
.
.
tapi masih dalam perancangan :);
.
kalau di ikutkan hati aku nak je balik, tapi seperti mana yang aku terangkan di atas so aku akan habiskan masa dekat sini je;
.
dah la aku cuti dua minggu sebabnya lepas cuti tu semua kelas dah ganti;
.
tapi kalau aku balik confirm la aku tak buat kerja, sebabnya kerja editing aku memang tak berjalan langsung lagi, so masa terbaik maybe waktu cuti ni selain aku bakal khatam segala tv series yang dah pun aku rembat dari kawan aku;
.
.
ramai jugak yang aku dengar tak balik atas faktor projek akhir yang tak bergerak, at least lepas cuti aku dah dapat teruskan phase consultant;
.
.
selain itu, banyak jugak benda aku tak settle lagi, antaranya aku tak cari lagi tempat praktikal dan aku tak tau nak praktikal dekat mana, oleh di sebabkan aku majoring in multimedia so aku kalau boleh nak praktikal dekat company yang buat video editing dan sewaktu dengannya, ataupun apa yang berkait dengan multimedia;
.
.
kalau ada cadangan dekat mana tolong bagi tau ek, sebab aku serius tak tau nak praktikal dekat mana antara kl, selangor ataupun perak;
.
.
thank you;
.
.
dan selamat bercuti pada semua yang bakal bercuti :);
.
.
.:.wassalam.:.

nota kaki;
nak makan buah limau;

7 comments:

maria_m0hamadiah said...

kalau tak balik dok diam2 yer..=_

YOUsoF said...

Apepun.. selamat maju jaya!

praktikal dekat ngan umah pun lagi senang dan bagus kot.. tapi kalau nak try jauh pun tak slah jugak.. get prepared je ok. ;)

Lelord said...

heheheh semoga berjaya.

HaNTwO said...

praktikal dekat ngan rumah kan senang...dekat sikit ngan family kalo pape leh mintak tolong :)

vampire's lovex said...

jgn balek umahhhh...siap kan kje heheh :)




prktikal yg dekat2 umah lorhhh. :)

Abu Luqman said...

cuti semester ..memang best..tapi kena buat tesis..aduih..malas ye

paradoks hati said...

@abu luqman:tau takpe..

@hantwo:kalo bley mmg nak bt kt hometown je tp maklumla tak byk peluang..:D

@lelalord:thank u kak :)

@vampires:begitu la harapannye..huhu :)

@yousof:tu la pasal, masih dalam pemikiran :D

@maria : LOL..huhu