Pages

August 18, 2011

ORANG ASING;

lame excuse seperti biasa aku mulakan. ya aku tiada kesempatan nak update belog buruk aku ni; 
graduasi dari praktikal, aku dah dapat offer jadi full time housewife tanpa aku apply :). 
kerja suka rela yang aku rasa sesuai untuk aku sementara aku secara rasmi jadi seorang pekerja 
*masih dalam proses pencarian yang secara tidak aktif*
.
dua puluh empat tahun mungkin sudah telat pada orang. juga pada aku tanpa nafi ya sudah agak lewat.
 aku mula langkah demi langkah lepas spm, ke diploma dan rezeki murah terus sambung ijazah. alhamdulillah :). 
.
.
yang penting jalan yang di lalui itu lurus dan di redhai :);
aku rasa takut bila habis belajar, sebab aku tak penah ada perancangan ;
aku hanya ikut jalan yang sedia ada;
sekarang aku perlu, merancang tentang masa hadapan. 
apa yang nak buat lepas graduate. nak kerja/sambung master. 
nak kerja apa.? *haish*,
banyak lagi yang nak difikir..:)..
.
.
aku sekarang orang asing dalam sebuah dunia yang baru aku mahu kenal :)
bersedia ke aku?
sekian;

.:.wassalam.:.

4 comments:

fathiahRAIHANA said...

wahh full time housewife tnpa apply ? hihi .

ReDiculousLy said...

itulah apa yang aku rasa masa mula2 nak masuk keje dulu...dan masih rasa sampai sekarang...banyak benda aku teringin nak buat tp satu pun x jalan lagi...belum ada kekuatan nak mulakan langkah pertama...huhu

Aku yakin ko boleh....ganbatte!!!

Nyssa Nuar said...

kiteeee serupeeeee..

YOUsoF said...

Salam Aidilfitri.. ;)


Kita tak akan pernah tahu kalau tidak mencuba..


Selamat maju jaya ok!