Pages

June 16, 2011

DUNIA SEGI TIGA;

salam readers;
.
.
memang lama sangat aku tak update blog ni, and memang boleh dikatakan aku teramatlah lame sebab mostly my entry will begin macam ayat tu;
.
and as usual, sememangnya aku rasa berblog ni perlukan masa yang amat banyak untuk aku, satunya sebab aku sangat susah untuk cari masa, dan kadangkala walaupun otak aku berkajang nak tulis entri but up in the end aku akan lupe pekara yang nak aku tulis;
.
.
previous ni, aku pny last entri kalau tak salah bulan mac yang lalu aku bercuti sekejap dari berblog sebab aku nak concentrate on  final year project, dan alhamdulillah semuanya dah berjalan dengan lancar, walaupun ada byk pekara yang aku rasa tak ikut schedule. then, aku busy dengan thesis dan kemudian final exam, dan aku balik semenanjung. dan everything sound sangat rushing, sebab back in the few months aku tak sedar aku dah lalui saat-saat yang di takuti sebagai seorang final year student ;
.
.
current updates: sekarang tengah praktikal  dekat tempat yang masih dalam semenanjung dan tempat yang aku nak elak selama ni,tp memang aku dapat banyak gila pengalaman sepanjang aku internship dekat sini smp end of august, sekiranya rezeki aku dekat sini  berterusan memang bersyukur sangat. pray for me!!!
.
secondly:  kita selalu memang tak dapat apa yang kita nak, aku memang ambil multimedia tapi aku pny minat bukan fully 100 percent dalam multimedia sector. mungkin sebab aku rasa terikat dengan sesuatu buat aku jadi lebih sempit. entah, jangan tanya kenapa itu apa yang aku rasa. 
.

.
dan waktu tu, jiwa aku lebih memberontak untuk cepat habis belajar dan after tu aku boleh buat whatever yang aku nak. dan sememangnya aku cukup sempit sebab fikir macam tu. sebab kita tak kan dapat apa yang kita nak; 
.
.
serius. dan sekarang aku berada dalam satu dunia yang cukup segi tiga untuk aku, tempuh hidup sebagai sebahagian pelajar dan sebahagian lagi status aku sebagai yang sudah ada komitmen pada company yang aku intern,ada suku dalam diri aku yang tak tau apa yang aku nak dalam hidup. i can list everything down apa yang aku nak. tapi, aku tak tau dalam list yang aku buat aku boleh pangkah tak or sama ada pekara itu akan selesai atau tak dan aku boleh take time untuk garis tulisan atas itu untuk cakap okay my goal dah di capai and mission accomplish.
.
.
kemungkinan untuk list di tambah dan makin panjang, sangat tinggi dan mungkin sampai aku kena selak next page untuk list down lagi;.
.
dan aku sangat berharap everything will running smoothly :).
.
.
sekian;.
.
.:.wassalam.:.
.
.

nota kaki:
aku rindu berblogging, blog walking, dan aku akan cuba cari masa untuk kembali macam dulu :);.
thanks for those yang masih comment dalam blog aku, thanks a lot :D;
aku try reply sikit demi sikit. thanks a lot again =);
.

4 comments:

ReDiculousLy said...

heyya...mmg lama x dgr cite ko?? so ko da hbs studi la ni???

ENCIK TIKUS said...

sepohon kayu daunnya rimbun.. lebat buahnya..

paradokshati said...

@red: dahhh..hehehe :D


@enciktikus: heheh :D

amir aizat said...

tambahkan lagi 10 things to do okay,hehe